Напівфабрикати - це продукти повністю підготовлені до вживанння, тільки потрібно провести термічну обробку.
Зміст професійних профільних компетентностей
Правила підготовки робочого місця , інструменту та інвентарю до роботи:
Знати: новітню техніку і технології виготовлення напівфабрикатів різного асортименту; види ріжучого інструменту та обладнання для обвалювання сировини; правила експлуатування обладнання; прибирання робочого місця, обладнання та інвентарю.
Уміти:організовувати робоче місце та підготовлювати інструмент; інвентар та обладнання до роботи; проявляти творчу ініціативу.Знати: новітню техніку і технології виготовлення напівфабрикатів різного асортименту; види ріжучого інструменту та обладнання для обвалювання сировини; правила експлуатування обладнання; прибирання робочого місця, обладнання та інвентарю.
Прийоми підготовки обвалюваленої яловичини, свинини та баранини для виготовлення напівфабрикатів:
Знати: види сировини, її обвалювання та жилування; сортування м’яса за видами напівфабрикатів; визначення його якості; зважування і укладання м’яса в тару.
Уміти: обвалювати і розжиловувати яловичину, свинину та баранину; розбирати підготовлене м’ясо за видами напівфабрикатів; зважувати і укладати м’ясо в тару.
Прийоми виготовлення натуральних напівфабрикатів:
Знати: асортимент та особливості виготовлення натуральних (великошматкових, поційних та дрібно шматкових) напівфабрикатів з яловичини, свинини, баранини та м’яса птиці.
Уміти: виготовляти напівфабрикати різного асортименту з усіх видів сировини; розпилювати кістки з залишками м’яса (рагу, суповий набір), Підгоотовлювати етикетки, фасувати і пакувати ; виробляти натуральні напівфабрикати з нестандартної маси, їх зважувати з видачею чеку –етикетки з назвою продукту, ціни за 1кг, маси і вартості порцій тощо; розробляти тушки птиці на напівфабрикати.
Прийоми виготовлення панірованих напівфабрикатів:
Знати: нормативно-технічну документацію, норми часу і норми виробітку; порядок підготовки сировини та льєзону; передові методи і прийоми організації праці.
Уміти: виготовляти паніровані напівфабрикати різного асортименту (нарізувати, відбивати, панірувати) з усіх видів м’яса; пакувати і направляти в торгову мережу.
Прийоми складання фаршу:
Знати: нормативно-технічну документацію на котлети, пельмені, пиріжки; будову обладнання для приготування фаршу; прийоми складання фаршу для котлет, пиріжків, пельменів.
Уміти: експлуатувати обладнання; складати фарш для котлет, пельменів та пиріжків з різних видів сировини, спецій та прянощів; дозувати складові компоненти і передавати готовий фарш на наступну операцію.
Виробництво січених напівфабрикатів:
Знати: будову обладнання та нормативно-технічну документацію на січені напівфабрикати та пельмені; процеси виготовлення та заморожування, фасування та групове пакування готової продукції; правила безпечної експлуатації автоматів длявиробництва напівфабрикатів.
Уміти: проводити технологічний процес виготовлення фаршу, панірувальних сухарів, пельменів; формувати січені напівфабрикати та пельмені різного асортименту на автоматах, їх заморожувати, пакувати, транспортувати та зберігати.
Прийоми виготовлення швидкозаморожених готових страв:
Знати: Асортимент швидкозаморожених страв; прийоми підготовки сировини; виготовлення швидкозаморожених готових страв; режими теплової обробки (смаження, тушкування, варіння); фасування, пакування, заморожування і зберігання цих страв.
Уміти: виготовляти швидкозаморожені готові страви з дотриманням режимів теплової обробки (смаження, тушкування, варіння); фасувати, пакувати, заморожувати і зберігати швидкозаморожені готові страви різеого асортименту.
Прийоми виготовлення фаршу для кулінарних борошняних виробів:
Знати: нормативно-технічну документацію длі кулінарних борошняних виробів; будову машин які прзначені для виготовлення опари, тіста, начинок фаршу; прийоми виготовлення начинок вручну і на машинах.
Уміти: виготовлювати начинки та фарш вручну і на машинах; випікати або обсмажувати тістові заготовки за контрольно-вимірювальними приладами; виробляти швидкозаморожені вироби з тіста.
Ми хотіли б відзначити виняткову послугу, яку ми отримали протягом усього процесу рефінансування. Професіоналізм пана Лі та знання кредитної компанії були вражаючими та по-справжньому оціненими. Містер Лі - надійний кредитний співробітник. Раніше ми мали досвід роботи з кількома іншими банками і вважали цей процес неприємним і нудним. Містер Лі пішов вище і далі, щоб переконатися, що всі наші потреби були задоволені і що все було оброблено ретельно та ефективно. Ми рекомендуємо його і надалі і надалі ». Містер Лі Контактна електронна адреса / Whatsapp 247officedept@gmail.com + 1-989-394-3740
ВідповістиВидалити